0
0 kr

FOLK


VI i ULU er en liten gjeng håndverkere som bor og jobber i Vågå, nord i Gudbrandsdalen. Her har vi verksted der folk kan komme å se hvordan vi jobber med både garving og søm. 

SOFIE KLEPPE

sofie@uluofnorway.no

Mester(brev) i tradisjonell skinngarving med naturlige metoder 
Sofie garver og syr, rekonstruerer og designer skinnplagg og skinnformål i alle ulike fasonger. Hun tilbyr kurs og omvisning til alle som vil lære mer om skinnhåndverk på naturens premisser.

RONI ÖHMAN

roni@uluofnorway.no

Villmarksguide og skinngarver

Naturliv og viltcamp. Roni tar med håndverket ut i naturen og finner råmaterialene der. Han skaper gjerne små og store opplevelser for alle som vil lære mer om å leve i villmark og natur.

FRODE JANSSON

 

Lærling i garvefaget

Frode kommer fra sør Sverige og begynte med skinngarving på Fosen Folkehøyskole. Med både fagbrev i møbelsnekring og utdanning i båtbygging i bagasjen er han en dyktig håndverker som nå er inne i sitt 2.år i garvefaget.

PETER FARSTAD

 

Lærling i garvefaget

Peter har vokst opp på Dovreskogen og har snart avsluttet sitt første år som lærling i garvefaget. Han synes det er viktig å utnytte de ressursene vi har på en miljøvennlig måte og derfor trives han med skinngarving.

LIV OLESEN

 

Lærling i garvefaget

Liv kommer fra villmarken i Nord-Canada og flyttet til Norge for å lære seg tradisjonshåndverk. Hun brenner for jakt og friluftsliv, sledehunder og bærekraftige levemåter. Hun er inspirert av hvordan naturgarving kan føre til bærekraftige forbedringer i samfunnet.

x